Home

Wil je lessen bij een rijschool die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan?
Autorijschool Manders staat voor een gestructureerde en succesvolle aanpak.

Je krijgt les van een instructrice die meer dan 20 jaar ervaring heeft opgedaan bij verschillende rijscholen en vele leerlingen op een succesvolle manier naar het examen heeft begeleid. Daarnaast heeft zij, met een bachelor onderwijskunde op zak, een brede onderwijskundige achtergrond.
Rust, geduld, structuur en gedrevenheid zijn de kernwoorden in het lesgeven bij Autorijschool Manders. Vandaar dat ook mensen met faalangst, rij-angst en concentratieproblemen bij deze rijschool aan het goede adres zijn. Een paar lesjes nemen om weer te wennen aan het drukke verkeer van tegenwoordig behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Flexibiliteit is bij Autorijschool Manders vanzelfsprekend. Je kunt thuis of op school opgehaald worden in Nijmegen, Lent, Beuningen en Wijchen, maar ook als je verder weg woont kun je thuis opgehaald worden. In dat geval kun je wel het beste twee aaneengesloten uren lessen, zodat je toch genoeg rij-ervaring opdoet in Nijmegen. Je kunt er ook voor kiezen om in Nijmegen te starten, zodat je zoveel mogelijk effectieve lestijd hebt in de stad waar je je examen gaat afleggen.
Bij Autorijschool Manders wordt er met je meegedacht: als er weer eens een roosterwijziging plaatsvindt bij je op school vinden we meestal wel een oplossing.

Bij Autorijschool Manders krijg je wérkelijk autorijles op maat. Iedereen is anders, en dat betekent dat iedereen op zijn eigen en unieke manier leert. Samen gaan we aan de slag om jou de vaardigheden en het zelfvertrouwen bij te brengen om het praktijkexamen met een succesvol resultaat af te ronden!

Wil je weten of het concept van Autorijschool Manders goed bij je past? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Je zit nergens aan vast en de les is geheel vrijblijvend.

Waarom lessen bij autorijschool Manders?

  Duidelijke uitleg
  Rustige instructrice
  Flexibele instelling
  Ervaring met faal- en rij-angst
  60 minuten zijn 60 minuten
  Ook lessen in het weekend
  Ontspannen sfeer
 Autorijles mogelijk in het Engels of Spaans
  Gratis proefles
  Online theoriecursus